Wat als dit het begin van iets heel nieuws is?

Het mooiste
wat je kunt worden,

is jezelf.”

Ik. Wie ben ik?
Wie was ik zo lang geleden?
Wat vond ik leuk en maakte mij blij?
Is het een herinnering?
Of ben ik het echt vergeten?
Waarom is dat goede gevoel verdwenen?

Herken je dit? Dan werken wij graag met jou!

Onze kracht ligt in het empoweren van mensen, en alles wat we doen is erop gericht om jou weer te laten stralen!

In onze werk vind je Inspiratie, Verbinding, Liefde, Inzichten, Bewustzijn en een goede dosis Humor!

Wie zijn wij?

 

Melanie Wientjes

Melanie Wientjes

Access Bars® Facilitator, Ademcoach,
Energetisch werker en Pilates opleidingsinstructeur.
Levensmotto: Wees eigen-wijs, je bent uniek en niet gemiddeld.
Saskia Markestein

Saskia Markestein

Access Bars® Facilitator, Energetisch Life Coach, Trainer Bewust Ouderschap en Kindertolk.
Levensmotto: Zijn wie je bent, dat is geluk.

Alles is energie: jij ook!

Als je alles met je hoofd had kunnen oplossen, dan had je dat allang gedaan, nietwaar?
Grote kans dat je al op verschillende manieren geprobeerd hebt om meer vreugde, blijdschap, ontspanning, geld, liefde en overvloed in je leven uit te nodigen. Op de een of andere manier wil het maar niet lukken. Wat als ik je zeg dat je mag stoppen met proberen?

Je mag stoppen met je best doen.
Je hoeft alleen te gaan functioneren vanuit TOELATING. Toelating? Dat hebben de meesten van ons niet geleerd. Toelating heeft te maken met kunnen ontvangen. Want alles waar jij naar verlangt, IS er AL! Je bent zelf de grootste saboteur van jouw geluk.

Werken in en met de energie betekent dat je je afstemt op de energie en het bewustzijn dat jij bent. Begrijpen hoe energie werkt en leren spelen met energetische tools en technieken, is de weg naar meer gemak en vreugde in jouw leven. Ja, spelen! Het hoeft namelijk niet serieus te zijn 🙂

De Access Bars®

Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen.

Access Bars® heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals: slaap, gezondheid en gewicht, geld, sex en relaties, angst, verlangen, stress en zo veel meer.

Wil je deze bijzondere drukpuntentechniek leren toepassen?

Wij geven de Access Bars® Class in Huizen, het Gooi (NH). Dit is een 1daagse training waar je geen voorkennis voor nodig hebt. Na het volgen van een Access Bars® Class ben je een officiële Bars Practitioner en mag je Access Bars® behandelingen geven.

“Ik heb me nog nooit zo ontspannen gevoeld!”

Wat levert het jou op?

Door het volgen van de Access Bars® Class, voeg je een waardevolle techniek toe aan jouw toolbox. Ben je coach, therapeut of op een andere manier werkzaam met gezondheid en wil je mensen helpen op een diepere laag? Ben je een ouder en wil je de Access Bars® kunnen geven aan je kinderen? Er is zoveel mogelijk! 

Naast het kunnen geven van de Bars als behandeling, leer je op deze bijzonder dag ook heel veel energetische tools voor jezelf. Je leert hoe je meer gemak en vreugde in je leven kan toelaten, gewoon door verbale clearings te gebruiken. Voor ons hebben deze tools ons privé-leven én onze business verrijkt.
Er is zoveel meer mogelijk dan je wellicht nu denkt. Want daar gaat het juist om: jouw verstand baseert zich op wat het al ervaren heeft. En is daarom beperkt. Door jouw bewustzijn te verruimen en de energie te volgen, stem je af op oneindige mogelijkheden.

Net een geweldige training afgerond bij twee prachtige krachtige zachte vrouwen Saskia en Melanie!

Ontzettend leuk en inspirerend!

Ze vullen elkaar mooi en natuurlijk aan en geven iedereen de ruimte om helemaal te zijn wie je bent. Diepgaand en humoristisch, een echte aanrader! Sanne

Nogmaals dank voor vandaag….. hoe fijn is het om mensen om je heen te hebben die je helpen nog meer bij je zelf te komen….

Hoe wordt het nog beter dan dit? Harma

Gisteren deelgenomen aan de Access Bars Class. Een ontzettend mooie en fijne dag met veel nieuwe energie. En fijn dat ik nu zelf Access Bars aan anderen mag geven. Aanrader voor iedereen!

Linda

Access Bars® Class
Praktische info

 

Duur: 1 dag 
Voorkennis: geen
Tijd: 10:00 – 18:00 uur 
Locatie: Huizen, het Gooi (NH)

Jouw investering voor de Access Bars® Class is 300 euro inclusief btw. Deze prijs is vastgesteld door Access Consciousness® en is voor elke Bars Class hetzelfde.
Als je een tweede of derde Access Bars® Class volgt, betaal je de helft.
Kinderen tot 15 jaar ontvangen de Class geheel gratis wanneer ze samen met een volwassene meekomen. Voor 16 en 17 jarigen bedragen de kosten 150 euro.

De training is inclusief: Koffie/thee, versnaperingen, lichte lunch, officiële manual van Access Consciousness, certificaat van deelname.
Facultatief: whatsapp groep voor het uitwisselen van ervaringen, het stellen van vragen en het vinden van een swap maatje.

Interesse in de Class?
Meld je hier aan

 

Voor welke class wil je je inschrijven?

6 + 12 =